facebook icon twitter icon linkedin icon google+ icon

„U svome najboljem obliku čovjek je najplemenitija od svih životinja. Ukoliko se odvoji od zakona i pravde onda je najgora životinja.”


- Aristotel

advokat slika

BOJAN VUJOVIĆ

ADVOKAT OSNIVAČ

DOBRODOŠLI


Čovjek je svjesno i razumno društveno biće koje se rađa sa idejom pravednosti. Stoga možemo sa punim pravom tvrditi da je osjećaj pravednosti genetsko – psihološki fenomen vidljiv samo u međuljudskim odnosima: dakle, situacija u kojoj se javlja (ili izostaje) pravednost podrazumijeva najmanje dva ljudska bića povezana nekim odnosom.

Priroda, razvoj i rješavanje tih odnosa su naša osnovna briga i misija. U našoj kancelariji, vrhunski pravni stručnjaci pružaju svu podršku po pitanjima pravne pomoći u vidu davanja usmenih i pismenih pravnih savjeta i mišljenja, sastavljanja tužbi, zahtjeva, predloga, molbi, pravnih ljekova, predstavki i drugih podnesaka, sastavljanja ugovora, zavještanja, poravnanja, izjava, opštih i pojedinačnih akata i drugih isprava, kao i za usluge zastupanja i odbranu fizičkih i pravnih lica, posredovanje u cilju zaključenja pravnog posla ili mirnog rješavanja sporova i spornih odnosa uz obavljanje drugih poslova pravne pomoći u ime i za račun domaćeg ili stranog fizičkog ili pravnog lica, na osnovu kojih se ostvaruju prava ili štite slobode i drugi interesi.

Svako naše djelovanje strogo uklapamo u filozofiju drevnog, latinskog kreda: Justitia omni auro carior – Pravičnost je od sveg zlata skupocenija.

MOB: +382 67 224 880

TEL: +382 20 671 034

E-MAIL

bojan.vujovic@lawoffice-vujovic.me

LOKACIJA

Podgorica, Crna Gora

ULICA

Cetinjska 28A, City kvart

POŠALJITE NAM PORUKU